top of page

🌸 Carboxy terápia 🌸

A forradalmian új Carboxy terápia segíti a bőr anyagcseréjét és természetes oxigéntermelését, mélyen hidratálva azt. A bőr az első használat után fényesebbnek, frissebbnek, egyenletesebb tónusúnak, kevésbé ráncosnak és rugalmasnak tűnik. Szintén hatékony duzzanat és akne kezelésére. ​

A mechanizmus - Bohr hatás: Amikor a bőrsejtek elnyelik a szén-dioxidot a gélből, a vörösvértestek hemoglobinja oxigént szabadít fel. Ez a folyamat oxigént biztosít a bőrnek, miközben egyidejűleg serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, a fehérjeszintézist és az elhalt hámsejtek eltávolítását.

Ezek a reakciók csökkentik a pattanásokat és a gyulladásokat, miközben javítják a bőr tónusát, rugalmasságát és az olaj / nedvesség egyensúlyát.

Látványosan megfiatalítja a bőrt. Stimulálja a kollagén és elasztin szintézist. Visszaállítja bőr rugalmasságát, feltölti a ráncokat. Stimulálja a vérkeringést, világosítja a bőrt. Elősegíti a bőr azonnali regenerálódását. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat. Csökkenti a hegeket, a pattanások után maradt pigmentációt. Intenzíven hidratál.

Bármilyen bőrtípusra ajánlott, könnyen kombinálható más kezelésekkel - mikrotűs kezeléssel, mezoterápiával kombinálva még jobb eredményeket érhetünk el.

🌸 PD-13 kezelés gyulladt aknés, rosaceás bőrökre 🌸

Metil-aminolevulinátot (MAL) tartalmazó kezelés problémás, aknés, rosaceás bőrökre. A MAL hatékony, lokálisan használható fotodinamikus, fejlett formula, amely vörös fényterápiával kombinálva aktivizálódik.

A gyulladásos elváltozások száma a kezelés után átlagosan 66%-kal csökken.

Kezelés menete:

- Letisztítás

- Peeling

- opcionálisan felpuhítás és mélytisztítás

- PD-13 terápia + vörös fényterápia

- Nyugtató maszk

- Fényvédő

🌸 GREEN SEA PEEL 🌸

A bőrmegújítás természetes módja savak használata nélkül

 

Stimulálja a sejteket, méregteleníti és regenerálja a bőrt. Különleges microméter nagyságú Spongilla spicules szivacstűket tartalmaz, amelyek szabad szemmel por állagúak, viszont mikroszkóp alatt tompa tüskés végűek, ezáltal növelik a bőr öngyógyító képességét, serkentik a dermiszt és elősegítik a kollagén termelődést.

Kizárólag természetes eredetű összetevőkből készült peeling rendszer, mely visszaadja a bőr ragyogását, láthatóan csökkenti a pigmetációs elváltozásokat és az akné után maradt foltokat, hegeket. Problémás bőrre is alkalmazható,  mellékhatásoktól mentesen kezeli a gyulladt területeket is.

Főbb hatóanyagok: Arginin, Sodium hyaluronate, Szkavlén, Allantoin, Copper tripeptide, Hexapeptide-8, Palmytol Pentapeptide-4, Spongilla Spicules, Tengeri szivatcstű, Szilícium kristálytű.

A kezelés kellemetlen szúró érzéssel járhat az érzékenyebbek számára, 1-2 napig tartó bőrpír, majd érzékenység, erős hámlás tapasztalható 5-7 napig! Fényvédő használata kötelező utána!

1. LIGHT PEEL - A leggyengédebb bőrmegújulási folyamat megy végbe. Enyhe hámlás valószínű. 

2. MEDIUM PEEL - Közepes erősségű bőrmegújulási folyamat megy végbe. Extra odafigyelést igényel, közepes erősségű hámlás előfordul. 1-2 napig érzékeny, piros, meleg érzésű lehet a bőr.

3. DEEP PEEL - A legerősebb bőrmegújítás. Intenzív hámlást eredményez. 1-2 napig érzékeny, piros, meleg érzésű a bőr.

bottom of page