top of page

🌸 Tűs mezoterápia 🌸

Több néven is ismert - kollagén - indukciós terápia, microneedling, nanoneedling, mezopen/dermapen kezelés.

Az eljárás során a mikro - vagy nanotűk mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, és a természetes sebgyógyulási folyamat által fokozódik a kollagén és elasztin termelés, ennek hatására a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik.

A kezelés céljának megfelelően, a tűszúrások révén értékes hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.

- mindenkinél hatásos és látványos eredményt biztosító módszer

- egy kezelés után is érezhető a bőr feszesedése, állagának javulása

- steril és biztonságos: minden kezeléshez új tűmodult használok

- a kezelés során kiváló minőségű, orvosi tisztaságú, nagy koncentrációjú KRX hatóanyagot juttatok a bőrbe

- szinte minden bőrtípuson alkalmazható (kivéve nagyon gyulladt, ekcémás, vékony bőrön...stb.)

- a bőrpír pár órán belül elmúlik, enyhe bőrérzékenység tapasztalható 1-2 napig

- a kezelést 2-3 hetente ismételhetjük, kúraszerűen is ajánlott!

🌸 Hialuronsavas bőrfeltöltő dermapen tűs kezelés 🌸

Injekció nélküli ráncfeltöltés hialuron porral a gépi nano - és mikrotűs kezelésekhez. Intenzív, koncentrált nanorészecskékre bontott formula. Az eltérő méretű molekulák a bőr rétegeibe is más mértékben tudnak bejutni. Hidratál, feszesít, késlelteti az öregedés jeleit, megköti a vízmolekulákat.

🌸 Lazac DNA Peptides hegkezelés dermapennel 🌸

 

Hidratál, táplál és revitalizál. Belülről tölti fel a bőrt, ránctalanít és feszesít, aktiválja a kollagén és elasztin termelést. Felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat, eredményesen használható az aknék utáni hegek és hiperpigmentáció kezelésére, továbbá védelmet biztosít a káros külső környezeti hatásoktól, megóvja a bőrt az UVA/UVB okozta napkárosodástól.

🌸 Dermathod Radiance tűs bőrmegújítás 🌸

Pigmentfolt halványító, bőrtextúra javító mikrotűs kezelés, hatóanyagai az aktív EGF javítja a bőr funkcióit és szerkezetét, tranexámsav tartalma intenzíven halványítja a hiperpigmentációt, melasmát és a szem körüli sötét karikákat. Hámlasztó tulajdonságú Hepes tartalma egyenletes bőrképet, niacinamide tartalma pedig csökkenti a pórusok méretét és a pigmentációs elváltozásokat.

🌸 Dermathod Latoxin exoszóma tűs bőrfiatalítás 🌸

 

A Centel-Laposome ™ és a Centella Asiatica kivonatot tartalmazó növényi exoszóma ampulla egyedülálló összetevő kombináció. Stimulálja a bőr regenerációs folyamatait, esszenciális peptid komplexe pedig nagy mértékben fokozza a kollagéntermelést.

Egyedülálló, több szabadalommal védett állítható derma mikrotű-stimulátor, amely maximalizálja a hatóanyagok felszívódását azáltal, hogy mikrocsatornákat hoz létre a bőrben.

☝🏼32 db speciális orvosi akril tűvel, aminek köszönhetően a fémre, nikkelre allergiás vendégeknél is alkalmazhatunk ezt az eljárást.

Kezelés menete:

- Letisztítás

- Peeling - A magas hatóanyag esszenciával átitatott peel booster párnák normalizálják a bőr optimális pH-értékét, így a hatóanyagoknak megfelelő mikrokörnyezetet biztosít.

- Latoxin / Radiance ampulla bejuttatása az integrált akril tűkkel

- Nyugtató hidrogél maszk + LED fényterápia

- Fényvédő krém

Untitled 4.jpg
Untitled 3.jpg
bottom of page