top of page
Elegant Beige and Brown Eyelash Extension Price List.png

Érvényes: 2024. 03. 01-től.

Az új törvény értelmében csak lakossági ügyfeleket áll módomban kiszolgálni!

Fizetés készpénzzel, vagy helyszínen történő azonnali átutalással lehetséges egy összegben, a szolgáltatás igénybevételét követően. Az árak nem alkuképesek!

Szolgáltatásaim hölgy vendégek számára lettek kialakítva.

Időpontokat általában 2-3 hétre tudok adni!

HÁZIREND

  • Kérlek, időpontot mindig előre egyeztessünk telefonon vagy Facebook Messengeren hétköznap 8-18 óra között! - Munka közben telefonom le van némítva, ha nem tudsz elérni, visszahívlak.​ 

  • Kozmetikámban nincs kialakított váróhely kísérők számára, ezért kérlek, egyedül érkezz!

  • Ha késni fogsz, értesíts! Ez esetben kezelésed időtartamát csökkentenem kell, 15 percet meghaladó késés esetén pedig új időpont megbeszélése szükséges.

  • Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz eljönni az időpontodra, azt kérlek előző nap 18 óráig jelezd felém. Ha időpontodat aznap, vagy egyáltalán nem mondod le, rendelkezésre állási díjat kell fizetned az elmaradt szolgáltatás(ok)ért. Ez sminktetoválás, korrekció, arckezelés, pilla-lifting esetén 10.000 Ft, egyéb szolgáltatások esetén azok teljes ára, de max. 10.000 Ft - mivel arra az időpontra más vendéget már nem tudok beírni, üres órákat, bevételkiesést okozol, illetve az előkészületek is pénzbe kerülnek, így anyagi kárt is okozol (gyantamelegítés, kozmetika befűtése vagy hűtése, kikészített steril eszközök...stb.)

 

  • Betegség, rosszullét, nátha, gyengeség, hőemelkedés, láz, herpesz...stb. esetén kérlek azonnal mondd le időpontodat, új időpont megbeszélése szükséges!​​​

  • Fizetés készpénzzel, vagy helyszínen történő azonnali átutalással lehetséges egy összegben, a szolgáltatás igénybevételét követően. Ha a fizetést elmulasztod, feljelentést teszek. Az elvégzett szolgáltatás ára nem követelhető vissza!

 

  • Fenntartom a jogot, hogy megtagadhatom a szolgáltatást bárkitől nem megfelelő magatartás, ittas állapot, betegség, irreális elvárás, vagy egyéb okok miatt.​​

  • Kérlek, csak akkor kérj időpontot, ha valóban átgondoltad, hogy szeretnéd igénybe venni az adott szolgáltatást, és anyagilag is megengedheted magadnak! Kozmetikámban nem alkuképesek a szolgáltatások árai, és nincs részletfizetés sem.

bottom of page